Acasă ADVERTORIAL În atenția locuitorilor comunei BRADU: Puteți scăpa gratuit de resturile vegetale rezultate...

În atenția locuitorilor comunei BRADU: Puteți scăpa gratuit de resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului

168
0
Cum puteți scăpa gratuit de resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului

De luna aceasta este în curs de desfășurare campania de colectarea gratuită a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului.

Locuitorii comunei Bradu sunt sfătuiți de Primărie și SC HCB Construct Investment să beneficieze de campania care a început în data de 1 mai 2024, prin care pot scăpa de aceste resturi vegetale – soluție care a fost implementată cu succes la Bradu și în anii trecuți – și să evite incendierea lor.

Gospodarii din comuna noastră pot depozita iarba în fața porții, în saci. Ridicarea sacilor se face conform programului deja cunoscut: Luni – Strada Principală, Marți – Bradu de Jos, Miercuri – Bradu de Sus, Joi – Geamăna Sat, Vineri – Geamăna Platou”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

În actuala campanie nu este inclusă și ridicarea crengilor (actiune care s-a încheiat la 30 aprilie) sau a altor deșeuri, iar amestecarea acestora cu resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului este interzisă și supusă sancțiunilor.

FOTO: Facebook Dan Stroe