Acasă Actualitate BRADU: Mai aveți timp să vă dotați, gratuit, gospodăriile cu recipiente pentru...

BRADU: Mai aveți timp să vă dotați, gratuit, gospodăriile cu recipiente pentru compost și pubele pentru colectarea sticlei

284
0
Foto (descriptiv): Ministerul Mediului
Foto (descriptiv): Ministerul Mediului

Dacă locuiți în Bradu și n-ați profitat încă de aceste campanii, încă mai puteți să vă dotați, gratuit, gospodăriile cu recipiente pentru compost și pubele pentru colectarea sticlei.

La Bradu este încă în curs de derulare campania de distribuire gratuită către gospodăriile din Bradu a pubelelor pentru colectarea selectivă a sticlei.

„Pentru a deveni beneficiar al campaniei este ca solicitantul să aibă domiciliul în comuna Bradu. Pubelele se distribuie gratuit (câte una la o gospodărie, indiferent câte familii locuiesc în acea gospodărie) și se ridică de la sediul HCB Construct – strada Sabin Iliescu, nr. 5. Telefon contact: 0764 460 741”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Recipiente pentru transformarea deșeurilor biodegradabile în îngrășăminte utile

Tot gratuit se distribuie către gospodăriile din Bradu și recipientele pentru compost, oferite în cadrul unei alte campanii care a mai funcționat în comună. Primăria Bradu și SC HCB Construct Investment îi îndeamnă pe locuitorii comunei să transforme deșeurile biodegradabile în îngrășăminte utile pentru sol, prin compostare, o formă naturală și simplă de reciclare.

Solicitările se fac la același număr de telefon și aceeași adresă.

Beneficiile utilizării acestor recipiente merită luate în calcul: pe de o parte, se obține un produs util în agricultură, iar pe de altă parte, se evită poluarea ce ar putea rezulta din arderea deșeurilor.

Foto (descriptiv): Ministerul Mediului