Acasă Administrativ/Politic Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni comercializează fertilizator (compost) de calitate

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni comercializează fertilizator (compost) de calitate

447
0

Nămolul provenit de la stația de epurare este transformat în fertilizator de calitate, valorificându-se astfel deșeurile organice din compoziția acestuia. Crengile şi resturile vegetale rezultate din toaletarea spaţiilor verzi din oraș sunt folosite și ele în acest proces, din care, la final, printr-o tehnologie total nouă la momentul respectiv (2016), numită GORE Cover, rezultă un fertilizator (compost) ecologic de calitate. Din 2020, compostul a fost omologat şi acum este pus în vânzare pentru agricultori.


*** O tonă de fertilizator ecologic se vinde cu 250 lei, iar la cinci tone achiziţionate, o tonă e gratis!


*** Fertilizatorul vine însoțit de un set de analize, făcut la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecția Mediului. Fiecare lot care a fost produs are anexat o analiză de intrare și o analiză de ieșire.


“Pentru relații suplimentare ne puteți contacta la unul din următoarele numere de telefon: 0348.445.885 (secretariat), 0348.457.102 (dispecerat non-stop), sau 0721 954 199 – ing. Safta Eusebiu.”, se arată într-un comunicat SEdC Mioveni.

Foto: SEdC Mioveni

Articolul precedentEDITORIAL: Sunetele orașului
Articolul următorFemeie de 86 de ani, izbită de o mașină, într-o comună din Argeș