Acasă Stiri S.Ed.C. Mioveni recomandă optarea pentru mijloacele de comunicare electronice, telefonice și poștale

S.Ed.C. Mioveni recomandă optarea pentru mijloacele de comunicare electronice, telefonice și poștale

52
0

Având în vedere contextul epidemiologic actual, S.Ed.C. Mioveni recomandă optarea pentru mijloacele de comunicare electronice, telefonice și poștale.

Deși casieriile și birourile societății au program de lucru normal și a fost înființat un ghișeu unic la parterul societății, SEdC Mioveni SRL pune la dispoziție mai multe modalități de rezolvare a problemelor care țin de activitatea noastră, ce nu presupun contact fizic.

 Utilizarea cu precădere a modalităților de plată online a facturilor. Iată cum puteți face acest lucru: https://www.sedcmioveni.ro/index.php/modalitati-de-plata

 Transmiterea sesizărilor, reclamațiilor sau a diverselor solicitări se poate prin următoarele căi:

 prin Email – contact@sedc-mioveni.ro

 prin Dispeceratul SEdC Mioveni, disponibil non-stop, la tel: 0736.202.067 sau 0348/457.102.

 prin intermediul aplicației Mioveni City App, secțiunea “Raportări incidente”.

 Informații referitoare la consumul de apă, valoarea facturii sau sold, precum și pentru transmirerea indexului (în cazul comunelor limitrofe în care societatea noastră este operator al serviciului de apă-canal) pot fi obținute prin email la facturare@sedc-mioveni.ro sau telefonic la nr: 0348/445.885, tasta 2.

Informații referitoare la încheierea contractelor cu S.Ed.C. pot fi obținute la adresa contractare@sedc-mioveni.ro, relații suplimentare la nr. de telefon: 0348/445.885, tasta 3.

„Informații referitoare la obținerea avizelor eliberate de către societate sau la procedura de branșare/racordare la rețeaua de apă-canal, pot fi obținute prin email la adresa tehnic@sedc-mioveni.ro sau la nr. de telefon: 0348/445.885, tasta 6”, precizează Birou Relații Publice și Comunicare al SEdC Mioveni SRL.

Articolul precedentVIDEO La ATI e ultima stație. Imagini cu puternic impact emoțional: „E nasol, e rău!”
Articolul următorComisarul european Thierry Breton: „În România, rata de vaccinare este foarte scăzută”