Acasă Fără categorie O șoferiță de 71 de ani s-a răsturnat cu mașina în Pitești....

O șoferiță de 71 de ani s-a răsturnat cu mașina în Pitești. Abia reușise să obțină permis de conducere

188
0

Femeia, în vârstă de 71 de ani, avea permis din luna martie a acestui an. Vineri, șoferița s-a răsturnat cu mașina lângă parcul de pe bulevardul Petrochimiștilor din Pitești.

“Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, o femeie de 71 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe b-dul Petrochimiștilor, din direcția Centru către Vamă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi lovit bordura și s-a răsturnat.
În urma accidentului, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni la nivelul mâinii stângi și a fost preluată de un echipaj medical, pentru a fi transportată la spital”, precizează IPJ Argeș.


În cauză, va fi întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Articolul precedentBRADU: Se ridică, gratuit, resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului. Care e condiția pentru a fi preluate
Articolul următorMioveni: Cupa Instituțiilor Publice și Cupa Presei la Darts