Acasă Stiri Mioveni: Performanța este răsplătită. Zeci de elevi silitori din oraș sunt într-o...

Mioveni: Performanța este răsplătită. Zeci de elevi silitori din oraș sunt într-o tabără gratuită la mare

84
0

Tabără gratuită pentru elevii din Mioveni: Performanța este răsplătită! Un grup de 50 de elevi din Mioveni și însoțitorii lor, se vor afla, timp de o săptămână, la mare.

Apreciere și motivare

Elevii selectați în această etapă sunt aceia care s-au remarcat prin rezultate foarte bune la învățătură, atât în cursul anului școlar, cât și la concursurile școlare organizate la nivel județean ori național.
“În perioada 17-23 iunie, elevii din Mioveni se vor afla în tabăra organizată la Eforie Sud, unde toate cheltuielile sunt suportate de administrația locală, în semn de apreciere, dar și pentru a-i motiva în continuare pe elevii școlilor din oraș.”, precizează Primăria Orașului Mioveni.

Articolul precedentCe învață locuitorii orașului Topoloveni la Centrul Mobil pentru Răspuns în Situații de Urgență. Specialiștii și echipamentele au ajuns sâmbătă în Topoloveni
Articolul următorSărbătoare, duminică, în Topoloveni. 601 ani de la prima atestare documentară: 19 iunie 1421 – 19 iunie 2022. “Ziua Orașului” se serbează în târgul săptămânal