Acasă Stiri Mesajul primarului Ion Georgescu de Ziua Națională: „Este o zi a bucuriei...

Mesajul primarului Ion Georgescu de Ziua Națională: „Este o zi a bucuriei de a fi român şi a speranţei că ţara pe care o lăsăm copiilor noştri va fi una mai bună”

70
0

Ziua de 1 Decembrie marchează un moment istoric, un simbol al împlinirii dorinţei de unitate a poporului roman, zi în care trebuie să ne amintim de istorie, simboluri, valori!

Primarul Ion Georgescu le reamintește locuitorilor orașului că Marea Unire din 1 Decembrie 1918 a fost și rămâne pagina cea mai sublimă a istoriei românești!
„Patriotismul este o dimensiune valorică preţioasă a naţiunii române, iar de Ziua Națională a României avem ocazia să arătăm lumii cât de mult știm să ne respectăm istoria poporului nostru și valorile tradiţionale.
1 Decembrie este o zi a bucuriei de a fi român şi a speranţei că ţara pe care o lăsăm copiilor noştri va fi una mai bună, liberă şi prosperă.
Astăzi, mai mult ca oricând, ne dorim să fim mai buni, mai cinstiți, mai uniți, să respectăm și să păstrăm valorile și tradițiile pentru care înaintașii noștri au luptat.
La mulți ani, România!
La mulți ani, Mioveni!
La mulți ani, argeșeni, la mulți ani tuturor românilor!”, a transmis primarul Ion Georgescu, de Ziua Națională a României.

„Nu ratați parada militară!”

Primarul Ion Georgescu îi invită pe locuitorii orașului la parada de 1 Decembrie.
„Vă aștept joi, 1 Decembrie, începând cu ora 13.00, în Centrul Civic, să asistați la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României! Nu ratați parada militară, organizată de Garnizoana Pitești, la care vor lua parte efective ale Ministerului Apărării, Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, Gupa de intervenție SASS din cadrul Penitenciarului Colibași, în ritmurile fanfarei. Tot pe 1 Decembrie, de la ora 18.00, orașul va fi inundat de lumină si culoare, când vom aprinde împreună iluminatul festiv, ce anunță sosirea sărbătorilor de iarnă!” a mai transmis edilul.
„La mulți ani, România! La mulți ani, Mioveni!” a transmis, într-un mesaj public, Primăria Mioveni

Articolul precedentPrimaria Poiana Lacului: persoanele fizice și juridice au obligația de a declara sistemele individuale autorizate pentru colectarea și epurarea apelor uzate
Articolul următorMioveniul intră în spiritul sărbătorilor de iarnă. Orașul va fi inundat diseară de lumină si culoare