Acasă Stiri Indicatoare și limitatoare de viteză, montate în Bradu. “Siguranța pietonilor e foarte...

Indicatoare și limitatoare de viteză, montate în Bradu. “Siguranța pietonilor e foarte importantă, mai ales că vorbim și de copii”

99
0

Într-un trafic rutier ideal, în care toți participanții ar respecta regulile de circulație, accidentele ar dispărea. Din păcate, în realitate nu toți şoferii sunt prudenţi şi nu toți pietonii sunt responsabili.

Pentru a-i detemina pe primii să reducă viteza, ca ceilalți să fie protejați, dar și pentru propria siguranță a șoferilor și pasagerilor din mașini, uneori e nevoie de instalarea unor limitatoare de viteză, cu rol de presemnalizare (de obicei înaintea trecerilor de pietoni).
Asta se întâmplă în aceste zile în comuna Bradu.

“La cererea mai multor locuitori ai comunei, domnul primar Dan Stroe a aprobat/decis montarea de limitatoare de viteză, în vederea protejării copiilor, reducerii accidentelor, etc. Considerăm că instalarea acestora are un rol important, obligând șoferii să reducă din viteza de deplasare. Siguranța pietonilor e foarte importantă, mai ales că vorbim și de copii”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Totodată, se lucrează și la montarea unor semne de circulație.

Articolul precedentLiliana Nechita, apărător al drepturilor românilor care muncesc în Italia: Se doarme „la părăseală”, adică oriunde, pe colinele Romei, în spatele vreunui magazin, pe toboganele din parcuri
Articolul următorVIDEO Elita “geografică” a județului. Premiile SGR Argeș pentru cele mai bune rezultate ale elevilor la concursuri și olimpiade