Acasă Administrativ/Politic Dan Stroe, primarul comunei Bradu: „Mai mult ca sigur voi candida pentru...

Dan Stroe, primarul comunei Bradu: „Mai mult ca sigur voi candida pentru un nou mandat”. Edilul a făcut bilanțul anului 2023

197
0
Dan Stroe
Sursă foto: captură video Stancu Cristina

Luni 18 decembrie, primarul Dan Stroe a prezentat bilanțul Primăriei Bradu pentru anul 2023, dar și câteva dintre realizările anilor precedenți. Edilul a enumerat cele mai importante proiecte derulate de când s-a aflat la cârma administrației locale și e optimist în ceea ce privește trendul ascendent pe care se află comuna, mai ales că e hotărât să candideze anul viitor pentru un nou mandat.

Edilul a punctat că, numai anul acesta, 16 milioane de lei din bugetul local al comunei au fost alocate pentru investiții. Investiții care se văd în confortul locuitorilor comunei grație extinderii rețelelor de utilități publice.

Realizarea canalizării pluviale pe Drumul Județean 659, între străzile Buna Vestire și strada Drumul Scoarței e o altă bilă albă care vine cu angajamentul că, până la finalul anului viitor se vor realiza în întregime și trotuarele.

Printre realizările anului în curs se numără și unul dintre cele mai moderne locuri de joacă din Argeș, amenajat lângă Târgul Săptămânal.

Transportul metropolitan a ridicat, de asemenea, standardele comunei Bradu, iar perspectivele sunt și mai îmbucurătoare.

Din februarie 2024, în comună va circula un microbuz electric.

Localitatea va avea un centru de zi pentru copiii cu dizabilități, cu 40 de locuri, cu toate dotările aferente.