Acasă Administrativ/Politic Cătălin Gherzan: „Orice zi în care nu se face nimic în Parlament...

Cătălin Gherzan: „Orice zi în care nu se face nimic în Parlament costă statul român, adică contribuabilii, 776.666 RON”

116
0

Miniştrii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş au fost audiaţi, marți, în comisiile parlamentare de specialitate. Respingerile au venit una după alta.

Cătălin Gherzan: Cum vor mai pierde și mâine timpul prin Parlament?

Este vorba de un aviz consultativ, urmând ca votul asupra listei cu miniştri şi a programului de guvernare să aibă loc miercuri.

„Am asistat la respingeri pe bandă rulată la audierile de posibili spre imposibili miniștri, dar și la răspunsuri destul de arțăgoase și nediplomatice (așa cum nu ar trebui să fie în cazul unui ministru), ale unora care nu vor fi, oricum, miniștri. Și aici nu vorbesc doar despre domnul ex. președinte Barna.

Cum vor mai pierde și mâine timpul prin Parlament, pe banii poporului? Mă-ntreb, pentru că orice zi în care nu se face nimic în Parlament, costă statul român, adică contribuabilii, 776.666 RON. Calculele sunt simple: 35.000 (salariul pe o lună) X 466 (parlamentari): 21 (zile/lună) = exact 776.666. Iar mâine, dacă azi nu au trecut, orice calcul este fără rost. Să facem ceva eficient și pentru poporul român votant: decizii mai bune în această gravă criză sanitară!”, spune Cătălin Gherzan.

Articolul precedentO nouă avertizare RO-Alert pentru Moșoaia, Morărești, Bascov, Pitești, Ștefănești, Ungheni, Topoloveni, Budeasa, Băbana, Bradu, Țițești, Mioveni, Rătești, Albota și Costești
Articolul următorCe spune primarul Gheorghiță Boțârcă după mesajele RO-ALERT primite de locuitorii orașului Topoloveni