Acasă Stiri BRADU – Pregătiri pentru sezonul rece. Stocuri de sare și materiale granulare

BRADU – Pregătiri pentru sezonul rece. Stocuri de sare și materiale granulare

252
0
Lens: Tamron 28-80mm Scanned with Nikon CoolScan V ED

A început pregătirea pentru iarnă la Bradu. SC HCB Construct Investment SRL pune la punct toate detaliile, astfel încât să poată interveni imediat încă de la prima zăpadă.

„Ne aprovizionăm cu material antiderapant, pregătim utilajele, facem tot ce este necesar, astfel încât prima zăpadă să nu ne ia prin surprindere”, a declarat, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Aprovizionarea cu materiale antiderapante constă în asigurarea etapizată, în trimestrul IV a anului, a cantităților necesare de produse chimice (clorura de sodiu) și materiale granulare (nisip) în vederea combaterii gheții și poleiului.

SC HCB Construct Investment SRL Bradu – Societate comercială cu răspundere limitată, înființată în 2009, în conformitate cu Hotărârile Consiliului Local Bradu – are ca principal obiect de activitate lucrări de construcții ale altor proiecte inginerești/activitati de întreținere peisagistică (cod CAEN 8130). Printre obiectivele SC HCB Construct Investment SRL se numără și cel privind întreținerea drumurilor comunale și a căilor de acces în Bradu, inclusiv pe timp de iarnă.

Activitatea privind protectia drumurilor publice pe timp de iarnă, conform „Normativ privind prevenirea si combaterea înzăpezirii drumurilor publice”, indicativ AND 525-2013, presupune realizarea următoarelor activitati:

  • Pregătirea drumurilor pentru sezonul de iarnă și la ieșirea din iarnă;
  • Aprovizionarea cu materiale pentru combaterea gheții și poleiului;
  • Deszăpeziri manuale și mecanice efective;
  • Informări privind starea drumurilor (inclusiv a participanților la trafic).

Foto: HCB