Acasă Actualitate BRADU: Încă mai puteți scăpa gratuit de resturile vegetale rezultate din cositul...

BRADU: Încă mai puteți scăpa gratuit de resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului

155
0


La final de octombrie încă mai puteți scăpa gratuit de resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului. Campania derulată în comuna Bradu este în desfășurare.

SC HCB Construct Investment și Primăria Bradu recomandă locuitorilor comunei Bradu să beneficieze de această soluție simplă și gratuită prin care pot scăpa de aceste resturi vegetale – soluție care a fost implementată cu succes la Bradu și în anii trecuți – și să evite incendierea lor.

„Persoanele care locuiesc în comună pot depozita iarba în fața porții, în saci. Ridicarea sacilor se face conform programului deja cunoscut: Luni – Strada Principală, Marți – Bradu de Jos, Miercuri – Bradu de Sus, Joi – Geamăna Sat, Vineri – Geamăna Platou”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Campania NU include și ridicarea crengilor (pentru care a existat o campanie separată) sau a altor deșeuri, iar amestecarea acestora cu resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului este interzisă și supusă sancțiunilor.

(Foto: Facebook Dan Stroe)