Acasă Stiri BRADU: Încă mai puteți scăpa, gratuit, de crengile uscate. Campania de colectare...

BRADU: Încă mai puteți scăpa, gratuit, de crengile uscate. Campania de colectare continuă

264
0


Primăria Comunei Bradu și SC HCB Construct Investment SRL Bradu au în derulare o campanie de colectare a crengilor uscate, operațiune care se desfășoară în mod gratuit în această localitate.

Paștele este foarte aproape. În gospodării este în curs de desfășurare curățenia de primăvară și cred că această campanie e binevenită”, spune primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

Crengile uscate rezultate după curățenia în grădini și livezi sau din alte activități, sunt ridicate gratuit de HCB Construct. Organizatorii campaniei fac apel către locuitorii comunei să le depoziteze în fața porții (nu se ridică din curți), ținând cont de graficul de ridicare a acestora.

Operațiunea este gratuită și se referă doar la crengile uscate, nu și alte resturi vegetale (cum ar fi iarba sau frunzele, pentru care recomandăm folosirea recipientelor de compost, puse la dispoziție de Primăria Bradu și distribuite de HCB Construct). Programul de ridicare a crengilor uscate este: Luni – Strada Principală, Marți – Bradu de Jos, Miercuri – Bradu de Sus, Joi – Geamăna Sat, Vineri – Platou Geamăna”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.