Acasă Actualitate BRADU: Doar până la 1 decembrie mai puteți scăpa, gratuit, de resturile...

BRADU: Doar până la 1 decembrie mai puteți scăpa, gratuit, de resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului. Campania a intrat pe ultima sută de metri

66
0

Locuitorii comunei Bradu mai au la dispoziție doar zece zile pentru a scăpa, gratuit, de resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului. Campania derulată în comuna Bradu a intrat pe ultima sută de metri.

Acțiunea urmează să se încheie la 1 decembrie.

Primăria Bradu și SC HCB Construct Investment recomandă locuitorilor comunei Bradu să beneficieze de această soluție simplă și gratuită prin care pot scăpa de aceste resturi vegetale – soluție care a fost implementată cu succes la Bradu și în anii trecuți – și să evite incendierea lor.

„Locuitorii din comuna noastră pot depozita iarba în fața porții, în saci. Ridicarea sacilor se face conform programului deja cunoscut: Luni – Strada Principală, Marți – Bradu de Jos, Miercuri – Bradu de Sus, Joi – Geamăna Sat, Vineri – Geamăna Platou”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

Atenție! În această campanie nu este inclusă și ridicarea crengilor (pentru care a existat o campanie separată) sau a altor deșeuri, iar amestecarea acestora cu resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului este interzisă și supusă sancțiunilor.

FOTO: Facebook Dan Stroe