Acasă Administrativ/Politic SEdC Mioveni: Lucrări de verificare și curățare efectuate de serviciul apă-canal

SEdC Mioveni: Lucrări de verificare și curățare efectuate de serviciul apă-canal

219
0

“Colegii noștri de la serviciul apă-canal au efectuat în această săptămână lucrări de verificare și curățare a sistemului de canalizare pe străzile Ivașcu Golescu și Mănăstirii din Făget.

Decolmatarea canalelor se face manual sau mecanizat, iar spălarea se face doar cu ajutorul autospecialei din dotare.

Atragem încă o dată atenția cu privire la modul în care utilizăm sistemul de canalizare. În zonele în care cetățenii folosesc canalizarea pe post de coș de gunoi apar blocaje, disconfort olfactiv și riscul de refulare a apelor pe străzi sau în locuințe.

În dispeceratul societății sunt înregistrate în medie 10 sesizări pe săptămână cu privire la înfundarea canalelor colectoare sau refularea apelor în subsoluri. Intervenim și facem tot ce putem pentru remedierea problemelor, înlăturăm blocajele și ne asigurăm că sistemul de canalizare nu este afectat și poate funcționa în continuare la capacitatea la care a fost proiectat.

ATENȚIE!

În cazul blocării rețelei publice de canalizare trebuie să anunțați imediat societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, apelând numerele de telefon de la dispecerat: 0348 457 102 și 0736 202 067, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Indiferent de condițiile meteo, angajații vor răspunde sesizărilor dumneavoastră și vor interveni cu promptitudine acolo unde este nevoie.”, preciează SEdC Mioveni.

Articolul precedentCe-i mărturisea sora lui Nicolae Ceaușescu lui Calinic Argeșeanul: “Nu-l lasă Elena Ceauşescu să vorbească nici cu fraţii şi surorile”
Articolul următorEDITORIAL: Turist în orașul meu