Acasă Stiri Nicolae Tudose: “Peste 2500 de tineri au fost în tribune la aniversarea...

Nicolae Tudose: “Peste 2500 de tineri au fost în tribune la aniversarea celor 20 de ani de la înființarea CS Mioveni”

657
0

A fost atmosferă de mare sărbătoare, în culorile galben-verde, marți seara, pe Stadionul Orășenesc, unde administrația publică din oraș și comunitatea locală au sărbătorit aniversarea celor 20 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Mioveni.

“Foști și actuali antrenori, foști și actuali conducători ai clubului, membrii inițiatori, cei care au pus piatra de temelie a clubului, personalități din lumea sportului la nivel local și național, care și-au pus amprenta la dezvoltarea CS Mioveni din 2001 și până în prezent, au fost prezenți la sărbătoarea sportului de performanță din Mioveni. În aplauzele fanilor, cei 28 de jucători și echipa tehnică și-au făcut intrarea pe stadion în noul autocar oficial al echipei, proaspăt personalizat în culorile galben-verde. Sărbătoarea clubului a fost întregită de prezentarea lotului de jucători ai CS Mioveni pentru campionatul Ligii I, sezonul 2021-2022, sub o ploaie de artificii și efecte pirotehnice”, a scris, pe Facebook, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Orașul Mioveni este cunoscut pentru promovarea sportului de performanță și a sportului de masă

Evenimentul a fost organizat de Primăria orașului, Consiliul Local, împreună cu Centrul Cultural Mioveni și Clubul Sportiv Mioveni.

“Decizia înființării primului club sportiv din Mioveni de după Revoluție s-a luat într-o seară, acum două decenii, la inițiativa primarului Ion Georgescu în colaborare cu Ion Țuțală (primul președinte al clubului), Constantin Ciobanu (actual director sportiv CS Dacia Mioveni 2012) și Petre Buzoianu. Sărbătoarea clubului a fost întregită de prezentarea lotului de jucători ai CS Mioveni pentru campionatul Ligii I, sezonul 2021-2022, sub o ploaie de artificii și efecte pirotehnice. Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de DJ Silvan, Lora și Mihai Morar”, precizează Primăria Orașului Mioveni.

Peste 2500 de tineri au fost în tribune la aniversarea celor 20 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Mioveni. A fost un eveniment reușit. A prins foarte bine la public. A fost o implicare totală a Primăriei Mioveni și Consiliului Local Mioveni, coroborat cu implicarea CS Mioveni, organizatorul spectacolului. Lora, invitat special al evenimentului, a reușit să creeze o atmosferă deosebită. A fost prezentat, de asemenea, în premieră, un autocar superb, colantat în culorile clubului, un autocar de ligă, cu care echipa se va deplasa de-acum încolo. Suntem convinși că CS Mioveni va face o figură frumoasă în anul competițional 2021-2022. Orașul Mioveni este cunoscut pentru promovarea sportului de performanță și a sportului de masă – contribuția majoră fiind a autorității locale. Avem două cluburi la nivelul orașului care practică sport de masă și sport de performanță, CS Mioveni și CS Dacia Mioveni 2012 care la anul va împlini 10 ani de la înființare. Cu lipsă de modestie spun că sunt și eu unul dintre membrii fondatori. Sperăm să reușim și noi să sărbătorim, în 2022, poate nu la nivelul la care a făcut-o aseară CS Mioveni, dar să marcăm cum se cuvine cei 10 ani, pentru că și aici avem performanță, avem echipă în prima ligă, la handbal feminin și la volei. Am plecat de undeva de la sport de masă și am ajuns la sport de performanță. Asta datorită implicării efective a autorității locale, a primarului Ion Georgescu și a Consiliului Local. În ambele cazuri, cluburile au fost înființate ca urmare a constatării că pe raza orașului Mioveni sunt foarte mulți tineri și ar fi păcat să nu-i scoatem din fața calculatorului și să-i aducem către sport, către sănătate”, a declarat, pentru REPER MEDIA, Nicolae Tudose, director general SEdC Mioveni.