Acasă Administrativ/Politic MIOVENI: Au început lucrările la noul pod peste râul Argeșel, din cartierul...

MIOVENI: Au început lucrările la noul pod peste râul Argeșel, din cartierul Racovița

357
0

În acest moment, lucrările la noul obiectiv de infrastructură rutieră – Pod peste Râul Argeșel în Cartierul Racovița sunt în plină desfăşurare și execuția se află în graficul stabilit inițial.

“Amintim că noul pod peste râul Argeșel din cartierul Racovița, între DN73D și DC85, va face legătura între orașul Mioveni și comuna Davidești.

Conform proiectului, podul va avea o lungime de 81,20 m și o lățime de 13 m, cu două benzi de circulație, încadrate de trotuare pietonale. Podul va avea o deschidre de 73 m și 35,50 m înălțime. Suprafața totală a podului va fi de 6600 mp, incluzând drumul amenajat și rampele de acces”, precizează Primăria Mioveni.

Lucrările au început în data de 7 martie 2022, iar termenul de finalizare este 7 septembrie 2023.

Investiția este realizată și finanțată de Compania Națională de Investiții, aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale, prin “Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social”.

Articolul precedentEurodeputatul Dragoș Pîslaru: Femeile care lucrează în UE câștigă, în medie, cu 13% mai puțin decât bărbații care prestează același tip de muncă
Articolul următorTopoloveni – “Oraș verde! Oraș curat!”. Cum au răspuns localnicii recentei inițiative de ecologizare