Acasă Administrativ/Politic Mioveni: Amplă acțiune de colectare a deșeurilor din natură

Mioveni: Amplă acțiune de colectare a deșeurilor din natură

136
0
Mioveni - actiune de colectare a deseurilor
Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

Joi, 16 martie 2023, administrația locală a orașului Mioveni, în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș și serviciile publice vor organiza o amplă acțiune de colectare a deșeurilor din natură.

Pentru ca rezultatul acțiunii să fie unul de impact, voluntari de toate vârstele sunt invitați să se alăture acestei campanii de ecologizare. Aceștia sunt așteptați joi dimineață, la Primăria oraşului Mioveni, în intervalul 08.30 – 09.00.

Participanții vor avea la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL va asigura suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

Cei care doresc să se înscrie în această campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numărul de telefon 0348/455.444 (interior 111).

Organizatorii acestei actiuni sunt: Consiliul Local, Primăria Mioveni, în parteneriat cu S.C. S.Ed.C. Mioveni, S.C. Servicii Generale Mioveni, Centrul Cultural Mioveni, precum și cu unitățile de învățământ de pe raza orașului.

Articolul precedentCine l-a achitat, cu adevărat, pe Gabriel Oprea?
Articolul următorMesajul Primăriei Topoloveni pentru doamne și domnișoare: „O primăvară senină, presărată de flori!”