Acasă Administrativ/Politic Locuri de joacă, spații verzi și parcări, în locul garajelor, în Câmpulung

Locuri de joacă, spații verzi și parcări, în locul garajelor, în Câmpulung

149
0

Locuri de joacă, spații verzi și parcări. Asta vrea să construiască primăriţa Câmpulungului, Elena Lasconi în locul garajelor.

„Vă mulțumesc pentru că ați înțeles!

Știu că nu v-a fost ușor să renunțați la garajul cu care v-ați familiarizat în ultimele decenii. V-ați supărat și am înțeles, pentru că acesta este efectul inerției. Dar sunt atât de mândră de voi pentru că ați dat curs inițiativei de a demola pentru a construi în folosul întregii comunități. Ați înțeles că, pentru a progresa, pentru a avea un oraș frumos, pentru a construi, de multe ori mai și demolezi.

Eu nu sunt dușmanul vostru, ci aliatul vostru. E suficient să vă uitați pe comentariile de pe această pagină ca să înțelegeți cam unu la sută din presiunile, jignirile și umilințele la care sunt supusă zilnic.

Nu mă plâng. Nu șterg nimic, niciun comentariu. Tocmai pentru ca oamenii de bună credință din țara asta să înțeleagă. Să înțeleagă că, paradoxal, merită. Merită să schimbi în bine viața oamenilor din comunitatea pe care o iubești. Pentru că asta înseamnă români, România. Aici nu e loc de orgolii și supărări. Aici este vorba despre a construi, despre iubirea aproapelui.

Îmi doresc doar să fim o comunitate unită, bună, o mare familie. Eu sunt cu tot sufletul alături de fiecare dintre voi și de Câmpulung. Muncesc cu drag și e adevărat că de multe ori mă enervez când văd cum funcționează sistemul. Greu, exagerat de lent, proceduri, piedici, indiferență, sabotaj.

Sistemul ăsta e construit așa de 30 de ani dar știu sigur că, chiar și așa, dacă voi pune în practică doar zece la sută din ce mi-am propus, va fi mai mult decât s-a făcut în astea trei decenii și nu exagerez.

Concluzie azi: din cele 148 de garaje au mai rămas 6. Am contactat proprietarii celor șase garaje pentru că am vrut să le comunic că nu vreau să fac rău nimănui. Nu doresc să le imputăm o mie de euro pe garaj pentru demolare și alți bani pentru depozitare. Mă bucur că am făcut-o, pentru că este vorba de șase situații excepționale (ex: unul dintre proprietari s-a întors acum din China). Am primit asigurări că în maximum o săptămână le vor demola.

Acum, suntem în procedură de achiziție PT+Execuție și dacă totul merge bine, până la sfârșitul anului vom avea în loc spații verzi, locuri de joacă și parcări ca afară. Abia aștept să vă prezint pozele cu ÎNAINTE și DUPĂ, însă cel mai mult îmi doresc să vă simțiți fericiți în noile amenajări iar copiii să se bucure și să se joace în siguranță. Vă mulțumesc!”, a scris Elena Lasconi pe pagina de Facebook, „Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel”.

https://www.facebook.com/380605622501418/posts/1014387025789938/

Foto: Facebook „Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel”

Articolul precedentCătălin Gherzan: „Cât vor mai trebui să crească impozitele și taxele pe care noi le suportăm, ca să-și rezolve ei problemele politice?
Articolul următorOPINII: Anghel Saligny face diferența pentru echipa câștigătoare