Acasă Administrativ/Politic Emanuel Soare, după demisia din PNL: „Nu poţi să speri că electoratul...

Emanuel Soare, după demisia din PNL: „Nu poţi să speri că electoratul va uita şi va mai vota vreodată PNL”

213
0
Foto: Facebook Emanuel Soare
Foto: Facebook Emanuel Soare

Fost prefect al județului Argeș în cea mai grea perioadă de pandemie, Emanuel Soare şi-a anunţat, sâmbătă, demisia din PNL.

Fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu face o serie de acuzații la adresa actualei conduceri a filialei județene de partid.

„După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcţia de Prim-Vicepreşedinte şi din calitatea de membru al PNL. (…) Din păcate, noua conducere a PNL Argeş, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democraţiei şi moralităţii politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizaţiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD şi aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte judeţe în componenţa noului Birou Politic Judeţean”, a scris Emanuel Soare, sâmbătă, pe Facebook.  

„Nu poţi rămâne în PNL şi să te comporţi ca şi cum nimic nu s-a întâmplat”

Fostul prefect al județului Argeș vorbește de frustrări în filiala județenă de partid.

„Sunt alături de toţi liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înţeleg frustrarea şi nemulţumirile (…). În condiţiile actuale, nu poţi rămâne în PNL şi să te comporţi ca şi cum nimic nu s-a întâmplat şi să speri că electoratul va uita şi va mai vota vreodată PNL”, a mai scris, pe Facebook, Emanuel Soare.

Textul integral, în PressHub!

Articolul precedentCamerele de supraveghere montate în localitate de Primăria Ungheni au fost furate. Polițiștii caută hoții
Articolul următorRoberta Metsola, cel mai tânăr președinte al Parlamentului European