Acasă Administrativ/Politic Cătălin Gherzan: “Se poate și fără circ în Consiliul Local Pitești”

Cătălin Gherzan: “Se poate și fără circ în Consiliul Local Pitești”

735
0

Şedinţă a Consiliului Local Piteşti neașteptat de liniştită, joi (27 mai), cu proiecte votate pe bandă rulantă de ambele tabere – stânga și dreapta!

“Iată că se poate și fără circ în Consiliul Local. Au început să se vadă schimbări de atitudine, senzația e că încearcă să ia decizii mai bune în interesul piteștenilor și că certurile care au fost la început par să se fi terminat.

Mă gândesc sau îmi place mie să cred că singurul motiv pentru această schimbare e că ambele tabere vor ca Piteștiul să evolueze și că, până la urmă, interesul orașului e deasupra interesului politic. Din punctul meu de vedere, contrele politice își au rostul doar până la un anumit nivel, nu de dragul polemicii, ci constructiv, iar ședința de astăzi mi-a dat speranța că se poate”, spune omul politic piteștean Cătălin Gherzan.

“Nevoile lor pot fi rezolvate și fără circ”

Cătălin Gherzan a fost prezent în sala de ședința a CL și mărturisește că e surprins plăcut de atmosfera pe care a gasit-o astăzi în Consiliu.

“E de bun augur pentru Pitești și pentru piteșteni, care, iată, au ocazia, în sfârșit, să vadă că nevoile lor pot fi rezolvate și fără circ. Oamenii vor fapte, vor să vadă că Piteștiul se schimbă în bine, indiferent cu cine au votat, n-au timp să-și vadă aleșii plătindu-și polițe”, mai spune Cătălin Gherzan.

Articolul precedentDin toamnă, autobuzele Publitrans vor ajunge și în Bradu
Articolul următor“Nu accesați link-uri primite prin SMS, din surse necunoscute!”