Acasă Diverse Au plecat pe munte cu un copil în vârstă de doi ani...

Au plecat pe munte cu un copil în vârstă de doi ani şi jumătate și s-au rătăcit

380
0
Foto: Salvamont Argeș
Foto: Salvamont Argeș

O familie cu un copil în vârstă de doi ani şi jumătate a plecat vineri din Fundata să exploreze munţii din împrejurimi şi s-a rătăcit. Din fericire, cei trei au fost găsiţi înainte de căderea nopţii.

După ce în urmă cu puţin timp au încheiat o misiune de salvare a unei turiste care a căzut zece metri în zona vârfului Lăiţel din Munţii Făgăraş, salvamontiştii argeşeni s-au mobilizat vineri seara pentru căutarea unor turişti rătăciţi.

Este vorba despre o familie cu un copil de doi ani şi jumătate care a plecat din Fundata.

“Nici ei nu ştiu încotro au plecat. S-au rătăcit. Apelul a intrat pe 112 Argeş. Vedem cum îi găsim”, a precizat salvatorul montan Cristian Toma – şeful echipei Salvamont Câmpulung.

Lăsarea serii le-a dat şi mai multe bătăi de cap rătăciţilor, care au stat şi cu spaima că s-ar putea întâlni cu fiarele muntelui.

Din fericire, cei trei – mama, tata şi copilul – au fost recuperaţi de un echipaj al ISU Argeş şi vor fi duşi până la Fundata unde au maşina.

Foto (ilustrativ): Arhivă Salvamont Argeș

Articolul precedentDouă proiecte importante ale comunei Bradu, aprobate la finanțare prin programului Anghel Saligny. Dan Stoe: “E o reușită!”
Articolul următorMIOVENI: Luni începe dezinsecția și dezinfecția. “Vă rugăm să supravegheați copiii și animalele de companie pentru a nu intra în raza de acțiune a aparatelor!”