Acasă Administrativ/Politic Apelul Primăriei Topoloveni: A rămas mai puțin de o lună în care...

Apelul Primăriei Topoloveni: A rămas mai puțin de o lună în care ne putem autorecenza online

510
0
Foto: Facebook Primaria Orașului Topoloveni
Foto: Facebook Primaria Orașului Topoloveni

Primăria Topolveni a reiterat marți, 19 aprilie, apelul către cetățenii orașului pentru efectuarea autorecenzării online.

Administrația locală de la Topoloveni reia mesajul Guvernului, care amintește că a rămas mai puțin de o lună în care ne putem autorecenza online pe www.recensamantromania.ro, în cel mai important demers statistic la nivel național, ce are loc o dată la fiecare zece ani. Procesul autorecenzării este foarte simplu, durează puțin, iar chestionarul este intuitiv și ușor de completat. Pentru prima dată în România participăm la recensământ organizat în format digital , iar informațiile introduse sunt protejate conform regulamentelor europene.
Dacă încă nu v-ați autorecenzat, zilele libere de Sărbătorile Pascale pot fi un bun prilej să alocați câteva minute alături de familie și să completați chestionarul online. Participarea la recensământ #omcuom este o responsabilitate civică importantă pentru că oferă o perspectivă clară asupra populației rezidente a țării noastre și asupra nevoilor ei de dezvoltare.
Distribuția fondurilor europene și deciziile administrative la nivel local se bazează pe date care pot fi obținute doar prin recensământ. Așadar, rezultatele trebuie să reflecte realitatea, pentru ca nevoile comunității să fie corect reprezentate.

Autorecenzare asistată, în Topoloveni

Amintim că autorecenzarea se poate face fie pe cont propriu, fie asistat, sub îndrumarea recenzorilor ARA.
Potrivit Primăriei Topoloveni, cetățenii orașului care optează pentru această din urmă variantă se pot prezenta zilnic (de luni până duminică), între orele 08.00 și 22.00, la Casa de Cultură din Topoloveni sau la Centrul de Informare Turistică al orașului, pentru a primi asistență în completarea datelor solicitate de procedură.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este recensamant.jpg
Articolul precedentO nouă ședință de Consiliu Local, la Mioveni. Aprobarea noilor tarife practicate de Spitalul Orășenesc Mioveni, printre subiectele aflate pe ordinea de zi
Articolul următorCastelul contelui Bethlen de la Arcalia, restaurat cu bani europeni