Acasă Administrativ/Politic “Am decis să mă alătur echipei conduse de un adevărat lider, Mihai...

“Am decis să mă alătur echipei conduse de un adevărat lider, Mihai Coteț!”

820
0

În acest weekend, liberalii piteșteni își aleg liderul și, implicit, decid și viitorul organizației locale a PNL, una semidezintegrată, tot mai puțin tentantă, ce are, iată, șansa unui suflu nou. Cei care mai cred încă în valorile liberale știu că PNL Pitești merită mai mult decăt imaginea avariată de lipsa de încrdere pe care astăzi a ajuns să o emane după promisiunile livrate în campania electorală, promisiuni neonorate în fața celor ce-au crezut în liberali și le-au dat votul.

Cel mai probabil, opțiunile de vot sunt relativ setate și o paralelă între candidați, acum, e, poate, inutilă. Este suficient să vezi cum și-au făcut campanie protagoniștii competiției interne, ca să poți înțelege diferența dintre a-ți dori șefia și a avea veleități de lider. Și mulți chiar văd.

“Duminica 4 iulie, coincidenta sau nu, cand americanii serbeaza Ziua independentei, liberalii pitesteni sunt chemati sa aleaga echipa care va forma Biroul Politic Local. Cred ca e momentul ca PNL Pitesti sa devina locomotiva PNL Arges, cred ca organizatia din Municipiul resedinta de judet trebuie sa straluceasca si sa nu mai fie umbrita de alte organizatii care din pacate nici macar nu performeaza. Ajunge cat timp PNL Pitesti a fost eclipsat! Eu sunt nou in partid, dar n-am reusit sa inteleg de ce organizatia care aduce cele mai multe voturi nu are si cel mai important cuvant de spus. Noul BPL are nevoie de un lider, nu de un sef! Din acest motiv am decis sa ma alatur echipei conduse de un adevarat lider, Mihai Coteț!”, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, consilierul local PNL Răzvan Șerbănoiu.

Foto: arhivă FB Mihai Coteț

Articolul precedentEDITORIAL: Singura opoziție eficientă din Argeș
Articolul următorRareș Bogdan: “Mihai Coteț este un lider de viitor nu doar pentru Pitești, ci și pentru Argeș. Eu, Robert Sighiartău și Florin Cîțu l-am asigurat de tot sprijinul nostru în toate proiectele pe care vrea să le întreprindă”