Acasă Administrativ/Politic Mircea Draghici, fostul trezorier al PSD, condamnat definitiv la 5 ani de...

Mircea Draghici, fostul trezorier al PSD, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare

814
0

Mircea Draghici, fostul trezorier al PSD, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare in dosarul subvențiilor de partid.

“Respinge, ca nefondate, apelurile formulate de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie si de inculpatul Draghici Mircea Gheorghe impotriva sentintei penale nr. 414 din data de 15 octombrie 2020 pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia penala, in dosarul nr. 1983/1/2019. In baza art. 275 alin. (2) din Codul de procedura penala, obliga apelantul inculpat Draghici Mircea Gheorghe la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat. In baza art. 275 alin. (3) din Codul de procedura penala, cheltuielile ocazionate de solutionarea apelului formulat de Ministerul Public raman in sarcina statului. In baza art. 275 alin. (6) din Codul de procedura penala, onorariul partial cuvenit aparatorului desemnat din oficiu pentru apelantul inculpat, in cuantum de 220 lei, ramane in sarcina statului. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 1 iulie 2021”, se arata in deczia instantei.

Drăghici merge la pușcărie pentru săvârșirea infracțiunilor de utilizare a subventțiilor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost acordate și pentru delapidare.

Foto: tvr.ro