Acasă Stiri Calculatoare și laptopuri, donate de Plastic Omnium România, cu sprijinul prof. Sebastian...

Calculatoare și laptopuri, donate de Plastic Omnium România, cu sprijinul prof. Sebastian Florescu, unor copii proveniți din familii numeroase

950
0

Adaptarea copiilor la cerințele tehnologiei și la nevoile învățământului online impus de actualele restricții cauzate de pandemie înseamnă, pentru multe familii, eforturi financiare uriașe, pe care, pur și simplu, nu și le permit. Din fericire, există inițiative lăudabile care vin în sprijinul elevilor care își doresc, dar nu-și permit să țină pasul cu puștii ceva mai norocoși.

Plastic Omnium România și profesorul Sebastian Florescu au materializat și anul acesta speranțele unor copii din Argeș.
“Săptămâna trecută, Plastic Omnium România a organizat o altă campanie Act for All. Am donat calculatoare și laptopuri copiilor din două școli din județul nostru. Multe mulțumiri pentru implicare, Carmen Ferecatu – HSE, Felicia Dumitru – HR, Constantin Constantinescu – IT.
Mulțumiri speciale domnului profesor Florescu pentru organizarea acestui eveniment special!”, spune Petre-Alexandru Bocsaru, director general pentru România al firmei Plastic Omnium Auto.

“Sunt bucuros atât ca profesor care cunoaște nevoile elevilor în această perioadă, cât și ca locuitor al orașului Ștefănești că, printre beneficiari sunt și patru elevi ai școlii Vintilă Brătianu din Ștefănești, copii care provin din familii numeroase și care se străduiesc și reușesc să acorde o importanță deosebită învățăturii.

Astfel de inițiative pornesc tocmai de la nevoile pe care le au acești copii care își doresc astfel de echipamente, mai ales în contextul în care învățământul nu poate rămâne în afara platformelor online, a calculatoarelor și tabletelor. Informația e altfel asimilată când dispui de echipamente, iar în condiții de pandemie, ele pot face diferența între a putea și a nu putea să înveți”, a declarat, pentru Reper Media, profesorul și consilierul local (PNL Ștefănești) Sebastian Florescu.

Zeci de copii au primit în 2020 laptopuri de la aceeași firmă


Este a doua acțiune de acest gen organizată de Plastic Omnium România și Sebastian Florescu. Anul trecut, aceeași firmă a achiziționat 30 de laptopuri care au ajuns, pe aceleași criterii, la copii din județul Argeș.