Dana Croitoru, reprezentant Plafar Naturallys, vă explică ce beneficii are ceaiul de ANGHINARE, el numărându-se printre cele mai sănătoase băuturi, iar dacă nu bei deja ceai de anghinare măcar odată pe săptămână, vei bea de acum înainte.
Ceaiul de ANGHINARE este o băutură bogată în folat, vitaminele A, B și C și minerale precum magneziu, fosfor, calciu, fier, potasiu, zinc și fibre dietetice. Proprietățile sale curative sunt datorate în special cinarinei, un tip de potasiu foarte puternic, benefic pentru organism. Astfel, ceaiul de anghinare te ajută să tratezi afecțiuni digestive, curăță ficatul, detoxifică organismul și reduce colesterolul.
Ceaiul de ANGHINARE ajută la protejarea ficatului și la tratarea bolilor asociate. Stimulează funcția hepatică și producerea de bilă.
Acest ceai este diuretic, facilitează eliminarea ureei și conține inulină, care este recomandată diabeticilor, deoarece ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge.
Are proprietatea de a regla procesul de formare a colesterolului și de a diminua hiperglicemia postprandială, o complicație ce apare la persoanele cu sindrom metabolic.
Ca diuretic, ceaiul de ANGHINARE este indicat pentru scăderea în greutate, ajutând la arderea grăsimilor în exces și prevenirea retenției de apă. Este recomandat de medicii nutriționiști în nefritele cronice și acute, datorită faptului că mărește considerabil volumul de urină și favorizează eliminarea ureei și a substanțelor nocive acumulate la nivelul rinichilor și ficatului.
Ceaiul de ANGHINARE ajută digestia. Acesta elimină greața, durerile abdominale, constipația, diareea, senzația de balonare, precum și arsurile la stomac.
Ceaiul de anghinare ajută la prevenirea bolilor de inimă și a accidentelor vasculare cerebrale.
Elimină toxinele și este benefic pentru piele, făcând-o mai netedă și mai clară.
Detalii, direct în magazinul Plafar Naturallys sau la numărul de telefon 0745907097.