Acasă Stiri Începe vaccinarea fără programare. Ce trebuie să știe cei care se imunizează...

Începe vaccinarea fără programare. Ce trebuie să știe cei care se imunizează în Topoloveni

1046
1

Conform proiectului demarat de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), începând de sâmbătă, 8 mai, la nivel național va începe vaccinarea fără programare, care se realizează prin prezentare directă în centrele de vaccinare.

“În Topoloveni, vaccinarea fără programare se va putea face, în limita dozelor disponibile și a capacității centrului, la Policlinică (pe str. Parcului nr. 9) unde imunizarea se realizează cu ser Pfizer”, a precizat, pentru REPER MEDIA, primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă.

Pentru vaccinarea fără programare, persoanele trebuie să se prezinte la centru cu un act de identitate valabil.

Regula valabilă la nivel național este că persoanele peste 60 de ani vor avea acces pe întreg programul centrului de vaccinare, în timp ce, pentru persoanele cu vârste sub 60 de ani, imunizarea se va putea face după ora 14:00.

Rată de incidență COVID-19 mică în Topoloveni

De precizat că în Topoloveni, incidența cazurilor COVID-19 este sub media pe județ. Vineri, 7 mai, Topoloveniul raporta doar 1,39 cazuri la mia de locuitori, o rată de patru ori mai mică decât cea a comunei Valea Iașului, unde incidența este de 5,47 cazuri la mia de locuitori.

1 COMENTARIU

Comments are closed.