Acasă Administrativ/Politic Ultima săptămână în care se mai fac înscrieri la Creșa orașului Topoloveni....

Ultima săptămână în care se mai fac înscrieri la Creșa orașului Topoloveni. Descarcă formularul necesar!

139
0

Înscrierile la Creșa orașului Topoloveni au intrat pe ultima sută de metri. Părinții care au copii mici și n-au reușit încă să-i înscrie la creșa recent inaugurată o mai pot face săptămâna aceasta, până vineri.

Înscrierile pentru ciclul antepreșcolar septembrie 2021-iulie 2022, demarate săptămâna trecută, urmează să se încheie pe 27 august.

Dosarele se depun la sediul Creșei orașului Topoloveni, str. Calea București, nr. 113B.

Informații suplimentare la telefon nr. 0248666259 int. 120.

Formularul poate fi descărcat de AICI!

Amintim că în iulie 2021, Consiliul Local Topoloveni a adoptat o hotărâre privind stabilirea alocației zilnice de hrană, a contribuției lunare de întreținere precum și a costului lunar de întreținere pentru copiii înscriși la Creșa Orașului Topoloveni.

Conform hotărârii (al cărei proiect a fost inițiat de primarul Gheorghiță Boțârcă), pentru micuții care frecventează creșa, costul mediu lunar de întreținere este de 1575 lei/copil/lună.

Contribuția care trebuie achitată de părinți (respectiv tutori) depinde de veniturile acestora, dar și de numărul de copii ai familiei.
Suma variază între 15 lei/copil/zi, în cazul părinților cu un singur copil, care au venituri cumulate ce depășesc 700 de lei pe lună, și 4 lei/copil/zi, în cazul părinților cu doi sau mai mulți copii, care au venituri cumulate sub 700 de lei pe lună. Amănunte, AICI!

Articolul precedentCe spune Liviu Dună despre acuzațiile tânărului care l-a reclamat că nu l-a primit la proba practică pentru obținerea permisului auto
Articolul următorSalvamont România vă invită să deveniți salvatorii montani din umbră