Acasă Administrativ/Politic TOPOLOVENI: Proiecte importante, de peste 1,5 milioane de euro, depuse prin PNRR....

TOPOLOVENI: Proiecte importante, de peste 1,5 milioane de euro, depuse prin PNRR. “Vin la pachet cu 12 stații de încărcare vehicule electrice ce se vor amplasa în orașul Topoloveni”

106
0
Foto: Facebook Primăria Topoloveni
Foto: Facebook Primăria Topoloveni

Vești bune pentru locuitorii orașului Topoloveni. Săptămâna aceasta, mai exact pe 16 mai 2022, s-au mai depus două proiecte foarte importante pentru comunitatea locală:
– Reabilitare moderată Centru de servicii Publice Topoloveni (fosta bancă), unde în acest moment își desfășoară activitatea ANAF – serviciul teritorial Topoloveni, SPCLEP Topoloveni, Apia Argeș – biroul teritorial Topoloveni, Ambulanța Argeș precum si sediile unor partide politice. Valoarea investiției este de 941.560 euro.
– Sistem de monitorizare si siguranță a spațiului public în orașul Topoloveni, județul Argeș, cu o valoare totală a investiției de 628.750 euro.
“Ambele proiecte au fost depuse prin PNRR, componenta C10 Fondul local și vin la pachet cu 12 stații de încărcare vehicule electrice ce se vor amplasa în orașul Topoloveni”, precizează Primăria Orașului Topoloveni.

Articolul precedentMioveni: Proprietarii terenurilor sunt obligaţi să le îngrijească şi să le cureţe
Articolul următorBRADU: Se ridică, gratuit, resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului. Care e condiția pentru a fi preluate