Acasă Administrativ/Politic SEdC Mioveni: Lucrările săptămânii

SEdC Mioveni: Lucrările săptămânii

53
0

„În ultima săptămână, colegii noștri de la serviciile apă-canal, întreținere patrimoniu, iluminat public, salubritate și spații verzi au realizat mai multe lucrări edilitare, noi sau în continuare. Iată care sunt acestea:

→ au început lucrările de curățenie la canalul din zona Gubavu.

→ continuă lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră în zona de Picnic Făget pe o distanță de 900m, respectiv 1700m;

→ în urma solicitărilor primite prin dispecerat, echipele apă-canal au realizat 14 intervenții de urgență pentru decolmatarea canalelor colectoare sau pentru evacuarea apelor din subsol, în diferite zone din oraș;

→ măturatul carosabilului, trotuarelor, pieţelor, locurilor de parcare publice, colectarea deșeurilor stradale; acțiunea se realizează atât manual cât și cu ajutorul utilajelor pentru măturat, acolo unde este posibil;

→ reparații foișoare Colibași – zona Pleașa.

→ continuă lucrările la sistemul de irigație și de amenajare peisagistică pentru parcul adiacent Sălii Sporturilor;

→ realizare sistem iluminat exterior (parcare) Sala Sporturilor.

→ au început lucrările specifice acestei perioade – lucrările de întreținere (cosit mecanic) a zonelor verzi, a parcurilor, dar și a spațiilor verzi din jurul blocurilor, greblarea frunzelor și a altor resturi din spațiile verzi.

Cu acest prilej, vă aducem la cunoștință că acțiunea de toaletare a arborilor din oraș este programată pentru începutul lunii noiembrie, în perioada de repaus vegetativ.

Sesizările cu privire la buna desfășurare a serviciilor oferite de către S.Ed.C. Mioveni (apă-canal, salubritate, ecarisaj, iluminat public), pot fi făcute prin:

DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102

Email – contact@sedc-mioveni.ro

Prin intermediul aplicatiei Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului direct către autoritățile locale. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store.”, precizează SEdC Mioveni.

#AlăturideComunitate #ScurtșilaObiect

Articolul precedent42 de noi cazuri COVID-19 în Argeș. La cât a ajuns incidența
Articolul următorEDITORIAL: Prietenul meu