Acasă Administrativ/Politic SEdC Mioveni: Lucrările săptămânii

SEdC Mioveni: Lucrările săptămânii

107
0

„Au început lucrările pentru amenajarea a încă 6 padocuri pentru a crea spații mai generoase pentru animalele cazate în adapostul de câini din oraș.

→ continuă acțiunea de verificare a instalațiilor de apă și distribuitoarelor de la subsolurile blocurilor.

→ au avut loc acțiuni preventive cu material antiderapant pe rețeaua de drumuri din aria administrativ teritorială a orașului Mioveni, în vederea menținerii în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț.

→ în vederea limitării efectelor pandemiei de COVID-19, sunt efectuate săptămânal lucrări de dezinfecție la mai multe obiective de interes public precum Piața Agroalimentară Dacia, Policlinica Mioveni, căminul social precum și la sediul societății.

→ în urma solicitărilor primite prin dispecerat, echipele apă-canal au realizat 9 intervenții de urgență pentru decolmatarea canalelor colectoare/subsol inundat în diferite zone din oraș.

✅ Sesizările cu privire la buna desfășurare a serviciilor oferite de către S.Ed.C. Mioveni (apă-canal, salubritate, ecarisaj, iluminat public), pot fi făcute prin:

➡ DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102

➡ Email – contact@sedc-mioveni.ro

➡ Prin intermediul aplicatiei Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului direct către autoritățile locale. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store”, precizează SEdC Mioveni.

Articolul precedentPiteștiul riscă să rămână fără căldură. Termo Calor Confort are mii de clienți care nu și-au plătit facturile
Articolul următorUPDATE: Copilă de 15 ani, prăbușită de la etajul 3