Acasă Administrativ/Politic SEdC Mioveni: Lucrările săptămânii

SEdC Mioveni: Lucrările săptămânii

45
0

Servicii Editilare pentru Comunitate Mioveni a prezentat raportul săptămânii trecute în ceea ce privește lucrările efectuate:

„Continuă montarea iluminatului festiv, urmând ca la începutul lunii decembrie să fie pus în funcțiune întregul ansamblu.

Continuă lucrările de pregătire a spațiilor verzi pentru sezonul rece (strângerea frunzelor, toaletarea copacilor, tunderea și mușuroirea trandafirilor).

Plantarea de trandafiri în zona Sălii Sporturilor.

Continuă acțiunea de verificare a instalațiilor de apă și distribuitoarelor de la subsolurile blocurilor.

În vederea limitării efectelor pandemiei de COVID-19, sunt efectuate săptămânal lucrări de dezinfecție la mai multe obiective de interes public precum Piața Agroalimentară Dacia, Policlinica Mioveni, căminul social precum și la sediul societății.

În urma solicitărilor primite prin dispecerat, echipele apă-canal au realizat 11 intervenții de urgență pentru decolmatarea canalelor colectoare/subsol inundat în diferite zone din oraș.

Continuă lucrările pentru amenajarea a încă 9 padocuri pentru a crea spații mai generoase pentru animalele cazate în adapostul de câini din oraș, precum și a unui spațiu destinat primirii animalelor aduse din teritoriu.

✅ Sesizările cu privire la buna desfășurare a serviciilor oferite de către S.Ed.C. Mioveni (apă-canal, salubritate, ecarisaj, iluminat public), pot fi făcute prin:

➡ DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102

➡ Email – contact@sedc-mioveni.ro

➡ Prin intermediul aplicatiei Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului direct către autoritățile locale. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store.”, a precizat SEdC Mioveni.

#AlăturideComunitate #ScurtșilaObiect

Articolul precedentParlamentul European va solicita introducerea rapidă a pașaportului european de securitate socială
Articolul următorAccident în Pitești. Trei mașini sunt avariate