Acasă Administrativ/Politic S.Ed.C. Mioveni împlinește anul acesta 11 ani de activitate

S.Ed.C. Mioveni împlinește anul acesta 11 ani de activitate

495
0

Ziua Gospodarului, 20 iulie, este ziua angajaților din serviciile publice. Nicolae Tudose, directorul general al S.Ed.C Mioveni a făcut un bilanț al celor 11 ani de activitate pe care societatea îi împlinește în 2021.

“Rolul nostru, al celor care muncesc în serviciile publice, fie că vorbim despre alimentarea cu apă și canalizare, epurarea apelor uzate menajere, salubritate, spații verzi, iluminat public, este unul deosebit de important în viața comunității locale în care ne desfășurăm activitatea. Așa cum spune și motto-ul nostru, “Alături de comunitate”, încercăm să ne îndeplinim cât mai bine rolul și sarcinile, unul dintre obiectivele strategice ale managementului nostru fiind chiar orientarea către client, către nevoile acestuia, încercând să identificăm continuu așteptările acestuia. Fără îndoială, cel mai important obiectiv pe care ni l-am propus este oferirea de servicii de calitate și îmbunătățirea calității vieții populației.

S.Ed.C. Mioveni împlinește anul acesta 11 ani, timp în care a evoluat de la o societate mică, cu aproape 100 de angajați, formată prin reorganizarea Serviciului ADP și a Serviciului de Iluminat Public, ce funcționau ca servicii distincte în subordinea Consiliului Local Mioveni, la societatea de astăzi, cu aproape 400 de angajați și o paletă largă de servicii specifice sferei de interes public general și nu numai: apă-canal, iluminat public, construcții civile, salubritate, întreținere spații verzi, ecarisaj, transport, întreținerea și administrarea domeniului public și privat din orașul Mioveni. Pe lângă acestea, societatea noastră desfășoară si activități de restaurant – catering, administrarea bazelor sportive și a celor de agrement, dar și o stație ITP și un service auto. Cu ocazia Zilei Gospodarului, a lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare, conducerea S.Ed.C Mioveni transmite întregului colectiv de salariați mulțumiri pentru activitatea depusă, cu responsabilitate, profesionalism și consecvență. La mulți ani și putere de muncă!”, Director General, Nicolae Tudose.