Acasă Administrativ/Politic Primarul Dan Stroe s-a asigurat că localnicii din Bradu vor petrece în...

Primarul Dan Stroe s-a asigurat că localnicii din Bradu vor petrece în siguranță noaptea Învierii: “Le doresc brădenilor să aibă sărbători luminate alături de cei dragi”

241
0

Mesajul primarului Dan Stroe pentru locuitorii comunei Bradu:

Știrea inițială: Administrația publică locală din Bradu s-a asigurat că localnicii se vor bucura de sărbători liniștite în noaptea de Paște.   

“Pe străzile din localitate și, mai ales, în preajma bisericilor, Poliția Locală Bradu va fi la datorie. Modul de acțiune va fi unul predominant preventiv, ținând cont și de specificul acestor sărbători, astfel încât locuitorii comunei să fie și să se simtă în siguranță. Presupun că și Poliția Națională va fi, de asemenea, prezentă în zona bisericilor.


La slujbele din duminicile precedente preoții le-au comunicat enoriașilor că anul acesta, spre deosebire de 2020, vor putea participa la slujba de Înviere, dar au făcut apel să respecte măsurile de protecție în vigoare: mască, distanțare etc. S-a luat în calcul ca la unele biserici slujbele să se țină în aer liber, tocmai pentru a se a evita înghesuiala în lăcașele de cult.


Sunt sigur că va fi o noapte fără incidente și le doresc brădenilor să aibă sărbători luminate alături de cei dragi, sănătate, liniște și un Paște fericit!”, a declarat, pentru Reper Media, primarul Dan Stroe.

Citiți și:

Educație SMART în școlile din Bradu. Cum îi convinge primarul Dan Stroe pe elevi să nu mai migreze spre Pitești

ocuitorii comunei Bradu vor circula din 2022 cu autobuze hibrid. Primarul Dan Stroe: “Vom renunța la transportul cu maxi-taxi”

BRADU / Se pavează trotuarul dintre Pasarela DN 65B și Aleea Neajlov. Primarul Dan Stroe: „În ritmul în care se lucrează, în iunie se va încheia tot tronsonul”

Foto Paște: descriptiv (Digi 24)

Articolul precedentARGEȘ: 44 de noi infectări cu Sars-CoV-2. Situația vaccinărilor și a localităților cu incidență de scenariu roșu
Articolul următorUn Paște al Speranței