Acasă Administrativ/Politic Mihai Coteț: „Doar faptele vor putea să micșoreze distanța între ceea ce...

Mihai Coteț: „Doar faptele vor putea să micșoreze distanța între ceea ce suntem acum și ceea ce am putea fi dacă vom alege un viitor pentru PNL Argeș, nu același trecut”

144
0

Un partid înseamnă mai mult decât istoria pe care o are în spate, decât doctrina care îl definește, decât crezurile pe care le enunță. Un partid înseamnă oamenii care îl reprezintă și faptele lor. O spune Mihai Coteț, liberalul piteștean care a tras același semnal de alarmă și înaintea contestatelor alegeri pentru conducerea PNL Piteşti, a căror desfășurare a ridicat multe semne de întrebare. Lucrurile s-ar mai putea schimba în județul Brătienilor la alegerile din PNL Argeș.


„Măsurăm de fiecare dată distanța dintre PNL Argeș și filiale liberale din Oradea, Cluj sau Arad, dar nu facem decât să contabilizăm firimituri de procente și să ne amăgim că asta ar înseamna evoluție. Realitatea, dincolo de orice interpretare, este că PNL Argeș este una dintre cele mai slabe filiale liberale din țară tocmai în județul Brătienilor.


Nu știu ce înseamnă să girezi în continuare genul acesta de ,,performanță”, dar știu ce înseamnă să vrei binele propriului partid. Putem să ne mințim între noi și să transformăm eșecul în victorii fulminante. Ce nu putem să facem este să ne mințim propriul electorat.


Ce ne-a oferit trecutul deja știm. Ca liberal care-și iubește partidul și comunitatea din care face parte, e cât se poate de natural să nu-mi mai doresc acest trecut.
Aș fi vrut să spun că voi vota, sâmbăta aceasta, cu gândul la viitorul pe care mi-l doresc pentru PNL Argeș, dar pentru o secundă am uitat că nu am drept de vot, deși sunt consilier local ales de piteșteni.

Ei bine, chiar dacă nu voi vota, îi îndemn pe colegii mei să se gândească, măcar pentru o secundă, la ce înseamnă mândria de a fi liberal. Pe aceasta ne-o putem recâștiga doar în raport cu propriile fapte. Faptele sunt singurele care vorbesc. Doar faptele vor putea să micșoreze distanța între ceea ce suntem acum și ceea ce am putea fi dacă vom alege un viitor pentru PNL Argeș, nu același trecut”, spune Mihai Coteţ.

Foto: Facebook Mihai Coteț

Articolul precedentAccident în Buzoești. Cinci persoane sunt rănite
Articolul următorMuzeul Județean Argeș, restaurat cu fonduri europene. Clădirea este monument istoric construit în secolul al XIX-lea