Acasă Administrativ/Politic Lucrări desfășurate de SEdC Mioveni săptămâna aceasta

Lucrări desfășurate de SEdC Mioveni săptămâna aceasta

70
0

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a avut o săptămână plină. S-a lucrat în mai multe zone ale orașului, pe mai multe planuri și tipuri de intervenții, de la ridicări la cotă ale capacelor de canal și înlocuiri conducte, la salubrizare artere de circulație și întreținere spații verzi.

„Rolul nostru, al celor care muncesc în serviciile publice, fie că vorbim despre alimentarea cu apă și canalizare, epurarea apelor uzate menajere, salubritate, spații verzi, iluminat public, ecarisaj, sau activități de întreținere a domeniului public și privat al orașului, este unul deosebit de important în viața comunității locale.

Încercăm să ne facem treaba cât mai bine și să vă informăm, totodată, cu privire la lucrările pe care le desfășurăm, în această rubrică săptămânală. Iată ce lucrări au desfășurat colegii noștri în această săptămână: ridicarea la cotă a capacelor de canal pe Bulevardul Dacia, nou asfaltat; continuarea lucrărilor de întreținere a zonelor verzi (cosit mecanizat), a parcurilor dar și a spațiilor verzi din jurul blocurilor, precum zone din Clucereasa și Colibași; udarea materialului dendrologic (arbori, arbuști, gard viu); finalizarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de apă – str. M. Sorbu, Colibași; lucrări de întreținere la Stadionul orășenesc, ce au vizat atât partea electrică cât și lucrări de reparații la tribune; continuă acțiunea de salubrizare a arterelor de circulație, ce vizează atât Bulevardul Dacia, cât și străzile secundare – măturat și stropit/spălat mecanizat și a platformelor de precolectare a deșeurilor din orașul Mioveni.

În această perioadă caniculară, când disconfortul este și mai mare, acțiunea a fost intensificată, acționându-se zilnic. Sesizările cu privire la buna desfășurare a serviciilor oferite de către S.Ed.C. Mioveni (apă-canal, salubritate, spații verzi, ecarisaj, iluminat public, patrimoniu), pot fi făcute prin: DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102. Email – comunicare@sedc-mioveni.ro, prin intermediul aplicatiei Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului direct către autoritățile locale. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App”, precizează SEdC Mioveni.

Articolul precedent”Vaccinare în zi de sărbătoare”. Echipe mobile, la zilele comunelor, târguri și festivaluri
Articolul următorCătălin Gherzan o susține pe Gica Dobrin în scandalul comercializării tricourilor imprimate cu chipul “Gâscanului”: “Au ales să continue abuzurile profitând de buna sa credință”