Acasă Sanatate LIVE Vlad Voiculescu: Mi-e teamă pentru oamenii din țara asta

LIVE Vlad Voiculescu: Mi-e teamă pentru oamenii din țara asta

153
0

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, face primele declarații după demitere.

„Mi-e temă pentru oamenii din țara asta, pentru cei care au nevoie de ajutor, care sunt văzuți de politicieni doar ca electorat, pentru cei care așteptau o schimbare și care au văzut că, dacă superi prea tare sistemul nu mai e nevoie de argumente pentru a te elimina”, a spus Voiculescu.

Fostul ministru a mai spus că a preluat un minister în colaps.

„Se vorbește mult despre imaginea unui ministru. Cred că am greșit în anumite aspecte, când m-am așteptat, din partea unor politicieni sau a unei părți a presei, la o anumită decență în vremuri de pandemie.

Am crezut că am ieșit din epoca epoleților, a privilegiilor. Am crezut că premierul numit de coaliție nu va folosi forța pe care i-am dat-o pentru cariera și imaginea sa politică”, a mai spus Voiculescu.

Întreaga declarație, AICI:

De amintit că Vlad Voiculescu a fost demis de la șefia Ministerului Sănătății de premierul Florin Cîțu, miercuri, pe fondul crizei privind evacuarea pacienţilor de la Spitalul Foişor și tensiunilor create de ordinul privind criteriile de carantină, ordin semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, demisă odată cu ministrul Sănătății.

Articolul precedentÎncepând de astăzi ne putem vaccina fără programare cu serul AstraZeneca
Articolul următorIese Piteștiul de sub restricțiile de weekend? Ce a decis CJSU Argeș