Acasă Sanatate ACUM: Pune o întrebare legată de COVID sau vaccinare unui medic și...

ACUM: Pune o întrebare legată de COVID sau vaccinare unui medic și îți va răspunde în direct!

129
0

Ce nelămuriri ai cu privire la vaccinuri și vaccinarea împotriva COVID-19? Pune o întrebare medicilor și vor răspunde în sesiunea live „Maratonul Informării! Vaccinurile și vaccinarea împotriva COVID-19. Beneficiile și riscurile vaccinării”, organizată sâmbătă de Ro Vaccinare!

UNDE poți pune o întrebare legată de COVID sau vaccinare

Despre efectele bolii COVID-19 pe termen lung și despre veneficiile și riscurile vaccinării vorbesc sâmbătă invitații: Dr. Gabriel Tatu-Chițoiu – medic cardiolog; Prof. Dr. Florin Mihălțan – medic pneumolog; Prof. Dr. Lucian Negreanu – medic gastroenterolog Dr. Ioana Mîndruță – medic neurolog; CS Cătălin Țucureanu – Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino” și Șef Lucr. Dr. Corneliu Popescu – medic infecționist. Evenimentul se desfășoară la Biblioteca Națională a României și este organizat de Colegiul Medicilor din Municipiul București în colaborare cu Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Întrebările se pun pe pagina RO Vaccinare, AICI:

„Etichetează-ți prietenii care încă ezită. Le vom răspunde și lor! Maratonul Informării: peste 8 ore de informații despre vaccinuri și vaccinare! Cel mai mare eveniment dedicat informării cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, live, pe ROVACCINARE, astăzi, începând cu ora 10.00. 29 de medici și specialiști în sănătate publică vor dezbate cele mai de interes subiecte ale momentului”, Precizează RO vaccinare.

Articolul precedentSpitalul de Pediatrie Pitești va avea propriul laborator de testare covid
Articolul următorDe ce a murit Petrică Mâţu Stoian, cunoscutul interpret de muzică populară