Acasă Stiri LIVE / Florin Cîțu: Am luat câteva decizii care vor ajuta la...

LIVE / Florin Cîțu: Am luat câteva decizii care vor ajuta la reducerea efectelor pandemiei

300
1

Briefing de presă la finalul ședinței de guvern din 25 martie, susținut de premierul Florin Cîțu, miniștrii Lucian Bode, Vlad Voiculescu, Sorin Cîmpeanu și secretarul de stat Raed Arafat.

UPDATE / Raed Arafat, despre cum vor fi sărbătorile pascale: “Am discutat şi de 1-2 mai, Paştele ortodox. Vor fi stabilite ore de participare, însă acest lucru nu va apărea în hotărârea de Guvern pentru că actuala hotărâre de Guvern e actuală până în 14 aprilie, şi Paştele ortodox e la începutul lui mai şi va apărea reglementarea în următoarea prelungire a stării de alertă”.

De precizat că premierul Florin Cîțu a anunțat tot joi, după întâlnirea cu reprezentanții cultelor religioase din România, că vor fi modificate restricțiile de circulație pentru ca românii să poată participa la slujbele de Paște și a precizat că a cerut ajutorul preoților pentru a-i convinge pe credincioși să se imunizeze împotriva COVID-19.

UPDATE / Noi restricții. Acolo unde incidenţa depăşeşte pragul de 7,5 la mie, carantina de noapte ar putea începe mai devreme pe toată durata săptămânii, iar magazinele s-ar putea închide de la ora 18.00.

Raed Arafat: Acolo unde rata de incidență e peste 4 la mie, circulația va fi interzisă în weekend după ora 20:00.

Argeșul are o incidență de 1,98 cazuri la mia de locuitori.

Florin Cîțu: Am luat câteva decizii care vor ajuta la reducerea efectelor pandemiei. LIVE, AICI:

Foto: descriptiv (Banatul Azi)

Articolul precedentCritici la adresa amendamentului care conferă super-imunități procurorilor și judecătorilor: “Se încalcă principiul separației puterilor în stat”
Articolul următorCe se întâmplă cu persoanele care optează pentru mutarea de pe lista de așteptare a unui centru pe lista altui centru de vaccinare

1 COMENTARIU

Comments are closed.