Acasă Diverse Cultură de canabis, descoperită în Argeș

Cultură de canabis, descoperită în Argeș

197
0

La data de 26 august a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Lerești, la o locație frecventată de patru persoane, bănuite de trafic de droguri de risc.

„Din cercetări a reieșit că, începând cu luna mai 2021 și până în prezent, patru persoane, cu vârste cuprinse între 33 și 65 de ani, cu domiciliul în București, ar fi cultivat cannabis, în localitatea Lerești și l-ar fi comercializat, în județul Argeș și municipiul București.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite mai multe plante de cannabis, ajunse la maturitate, fragmente de substanță vegetală, precum și instalații artizanale de creștere a plantelor.

Cele patru persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Articolul precedentPeste 2.000 de hectare de păduri din Argeș și Prahova au fost incluse în Catalogul Național al Pădurilor Virgine și Cvasivirgine
Articolul următorEDITORIAL: Libertatea vaccinului