Acasă Administrativ/Politic Cătălin Gherzan: “Vom vedea cât de periculos este Liviu Dragnea pentru Ciolacu,...

Cătălin Gherzan: “Vom vedea cât de periculos este Liviu Dragnea pentru Ciolacu, mai ales că era omul care se înțelegea bine cu Serviciile…”

97
0

Ieșirea lui Liviu Dragnea din închisoare a lansat în spațiul public o întrebare la care nici social-democrații n-au răspuns: ce va face Liviu Dragnea, din punct de vedere politic, în continuare. Faptul că n-au răspuns le dă însă unele neliniști, căci Liviu Dragnea, deși nu poate reveni, potrivit statutului PSD, în partid (ceea le convine actualilor lideri) are, în continuare, fanii săi.

Cătălin Gherzan: „foarte mulți au fost puși în funcții de către el”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, ține să sublinieze că, din punct de vedere legal, Dragnea nu se poate întoarce în rândul social-democraților și punctează că nu îi este frică de el în libertate. Impresia pe care mizează conducerea PSD, de liniște-n partid nu e neapărat și cea care răzbate în afara partidului.
„Întoarcerea lui Dragnea creează simpatii sau amintește de simpatii și antipatii. Vom vedea cât de periculos este el pentru Ciolacu, mai ales că era omul care se înțelegea bine cu Serviciile, dacă ne luăm după dezvăluirile din presa centrală, care arătau că Liviu Dragnea a fost un apropiat al liderilor SRI… Și să nu uităm că foarte mulți au fost puși în funcții de către el”, a declarat, pentru Reper Media, politicianul Cătălin Gherzan.

Articolul precedentNatura se dezlănțuie și azi. Vezi în ce zone ale județului Argeș sunt cele mai mari riscuri!
Articolul următorS.Ed.C. Mioveni împlinește anul acesta 11 ani de activitate