Acasă Sanatate Campionul național la raliu Vali Porcișteanu, imaginea campaniei de vaccinare la centrul...

Campionul național la raliu Vali Porcișteanu, imaginea campaniei de vaccinare la centrul de tip drive-through

96
0

Campionul național la raliu Vali Porcișteanu este imaginea campaniei de vaccinare la centrul de tip drive-through, campanie ce se desfășoară la VIVO! Pitești.

Vali Porcișteanu îi îndeamnă pe argeșeni să meargă să se imunizeze. Metoda drive-through este comodă, se așteaptă în mașină și se eliberează, pe loc, adeverința de vaccinare.

„Fii tu cel care decide direcția în viața ta. Mergi la centrul drive-through în acest weekend și vaccinează-te! În parcarea VIVO! Pitești. Sunt Vali Porcișteanu. Și eu m-am vaccinat și pot conduce acum spre orice destinație”, a transmis pilotul.

Vali Porcișteanu este cel mai tânăr Campion Național Absolut din istoria Campionatului Național de Raliuri al României.

Centrul de vaccinare drive-through a fost deschis sâmbătă dimineața de la ora 8 și va avea program până la miezul nopții, inclusiv duminică, în același interval orar.

Vor fi două fluxuri de imunizare la care se poate alege între serurile Pfizer sau Johnson&Johnson. Există o zonă post-vaccinare unde se va aștepta minim 15 minute, sub supravegherea unui cadru medical.

Argeșul se vaccinează!

Foto: captură video

Articolul precedentSEdC Mioveni: Se deschide accesul la Bază sportivă Gabriel Catillaz din Racovița și zona de picnic Făget
Articolul următorDoi vârstnici accidentați pe o autostradă din Germania au fost salvați de un şofer de camion român