Acasă Stiri BRADU: Se “defrișează” vegetația sălbatică pe strada Mărgăritar. Acțiunea are loc în...

BRADU: Se “defrișează” vegetația sălbatică pe strada Mărgăritar. Acțiunea are loc în paralel cu ridicarea de la populație a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului

196
0

“O comună îngrijită”, este una dintre devizele administrației locale de la Bradu, iar în spiritul ei, miercuri se înlătură vegetația sălbatică de pe acostament, pe strada Mărgăritar din comună.

“Astazi defrișăm vegetația salbatică pe strada Margaritar. Angajații noștri curăță pe acostament și vegetația crescută pe lângă garduri, pe domeniul public, simultan cu acțiunea de ridicare de la populație a resturilor vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului de la populație”, explică, pentru REPER MEDIA, Valentin Ghilencia, directorul general al SC HCB Construct Investment SRL Bradu.

“Locuitorii comunei Bradu sunt rugați să lase aceste resturi vegetale în fața porții, în saci. De precizat că resturile vegetale rezultate din cositul ierbii sau tunsul gazonului sunt ridicate GRATUIT de SC HCB Construct Investment SRL Bradu”, explică primarul Dan Stroe.

Atenție! În categoria resturilor vegetale ridicate în această perioadă nu sunt incluse crengile și alte resturi rezultate din toaletarea pomilor, cărora SC HCB Construct Investment SRL Bradu le-a alocat o acțiune specială, finalizată în luna aprilie.

Amintim că încendierea resturilor vegetale este interzisă. Este o metodă poluantă și riscantă, mai ales în această perioadă caniculară, de secetă pedologică, orice foc deschis se poate transforma într-un incendiu greu de controlat.

Articolul precedentCS Dacia Mioveni 2012 își prezintă echipa de handbal, la prima ediție a Cupei ”Adrian Ștefan”
Articolul următorO șoferiță în vârstă de 29 de ani s-a răsturnat cu mașina pe DN 73