Acasă Administrativ/Politic BRADU: Niciun caz COVID-19 confirmat după prima săptămână de școală. Cursurile se...

BRADU: Niciun caz COVID-19 confirmat după prima săptămână de școală. Cursurile se desfășoară, în continuare, cu prezență fizică la ore

62
0

După prima săptămână de școală, situația e liniștitoare la școlile din comuna Bradu.

Primarul Dan stroe, printre părinți și copii, la deschiderea noului an școlar 2021-2022.

Entuziasmul deschiderii noului an colar se păstrează încă. Cursurile se desfășoară cu toți copiii prezenți fizic la ore. Niciun caz COVID-19 n-a fost confirmat până acum, iar primarul Dan Stroe și reprezentanții unităților de învățământ au motive să spere că nu va fi cazul, mai ales că în fiecare clasă/sală s-au luat măsuri serioase de igienă (la fel și în învățământul preșcolar).

La nivel național, noul an şcolar a debutat în plin val 4 de COVID-19. Şcolile s-au deschis pentru cursuri cu prezență fizică la ore.
Purtarea măştilor rămâne obligatorie în spaţiile închise (măştile recomandate sunt cele medicale, dar sunt permise şi cele din pânză), la fel şi dezinfecţia mâinilor şi a suprafeţelor, distanţarea băncilor şi aerisirea frecventă a claselor.

În localităţile în care rata de infecţie este sub 2 la mie, în pauze, elevii vor putea renunţa la mască şi vor putea face sport în aer liber fără acest accesoriu.
Potrivit datelor DSP Argeș, comuna Bradu are o incidență de doar 1,1 cazuri la mia de locuitori.

Articolul precedent63 de noi cazuri COVID-19 în Argeș. La cât a ajuns incidența
Articolul următorOPINII: Cum am trăit al patrulea val ucigaș în așteptarea lui Superman